Complementaire geneeskunde op basis van bio-informatietherapie

Lichaam en geest in balans met biologische geneeskunde

Heeft u lichamelijke klachten waar u eerder geen last van had? Loopt u misschien al jaren rond met altijd maar die kramp in uw buik, jeuk of onverklaarbare pijn en kunnen de artsen u niet helpen? Dan kan bio-informatietherapie de oplossing zijn waar u naar zoekt. In het Centrum voor Biologische Geneeskunde in Eindhoven gaan we samen met u aan de slag om de oorzaak van uw problemen te achterhalen en om de processen in uw lichaam weer in balans te brengen.

Bio-informatietherapie in het kort

Alle processen in uw lichaam zenden specifieke trillingen uit. Dit zijn normaal gesproken harmonische trillingen, maar bij ziekte en slecht functionerende organen zijn de vibraties vaak zeer onregelmatig.


Onze arts kan u wellicht helpen bij het herstellen van uw gezondheid door de trillingen te beïnvloeden. Dit principe van de bio-informatietherapie wordt toegepast in ons centrum in Eindhoven.

Reguliere geneeskunde versus bio-informatietherapie

De reguliere medische wetenschap wordt steeds vaker geconfronteerd met moeilijk te diagnosticeren acute en chronische klachten en ziektebeelden. Het gaat hierbij vaak om:

  • allergieën of intoleranties
  • reumatische klachten
  • infectieziekten of chronische ontstekingen
  • darm- en spijsverteringsstoornissen
  • luchtwegaandoeningen
  • huidproblemen

Een bioinformatie-arts kan deze en andere moeilijk te onderkennen klachten doorgaans met een snelle diagnose vaststellen. Samen met de patiënt werkt hij vervolgens aan het herstel. Hierbij zijn de bioinformatie-therapie en orthomoleculaire voedingsleer het uitgangspunt. Ook uw leefwijze en psychosociaal functioneren krijgen vanzelfsprekend de gewenste aandacht.

Wat kunnen wij voor u doen?